Fostul președinte și premier al Albaniei, dezvăluiri despre Florian Coldea. „Mafia internațională are un mare interes”

Florian Coldea, sursa foto: Inquam Photos / George Călin
Florian Coldea, sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Fostul președinte și premier albanez susține că a găsit documentul semnat de secretarul general al consiliului de miniștri, Engjell Agaci, cel care a semnat ordinul ca Florian Coldea să fie consilierul premierului Edi Rama pe probleme de securitate.

Fostul președinte a dezvăluit acum câteva zile că fostul adjunct SRI Coldea este în prezent consilierul premierului albanez pe probleme de securitate.

”Numele generalului Coldea a apărut în presă ca o legătură între prim-ministrul Albaniei, Edi Rama și cartelul Sinaloa din Mexic, care a arătat interes despre ce fel de cooperare este între Rama și Coldea. Am găsit documentul semnat de secretarul general al consiliului de miniștri Engjell Agaci, o persoană cu o activitate foarte întunecată. Conform informaţiilor, a reprezentat narcotraficanții în Italia, dar îi și prezenta înaltelor autorități cum ar fi generalul Lisi de la Guardia di Financia. Engjell Agaci a semnat ordinul ca generalul Coldea să fie consilierul lui Edi Rama pe probleme de securitate. Între timp, Edi Rama a acceptat faptul că l-a primit în biroul său pe unul dintre albanezii şefi ai Sinaloa din Mexic, Luftar Hysaj. Nu numai că l-a primit în birou dar i-a oferit și o licență pentru cazinoul din Valona, în Vlora”, a spus Sali Berisha.

Sali Berisha, fostul președinte și premier al Albaniei, a acordat un interviu jurnalistului Antena3 CNN, Ana-Maria Roman, în care a precizat că ”Generalul Coldea cu siguranță a fost angajat pentru activitățile obscure ale lui Edi Rama”.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: