Skip to content
Politică

Fostul președintele ucrainean suferă de depresie şi a devenit alcoolic

Fostul preşedinte al Ucrainei Viktor Ianukovici a devenit alcoolic şi suferă de o depresie severă, a afirmat jurnalistul ucrainean Dmitri Gordon, citând surse oficiale.

Ianukovici a devenit alcoolic. În prezent, el se află la vila sa din Soci ( în sud-vestul Rusiei) şi bea alcool în continuu„, a relatat Gordon, potrivit b1.ro.

" "

Ştiu sigur că în perioada când se afla la Moscova, el a fost vizitat de Serghei Borisovici Ivanov, şeful Administraţiei prezidenţiale de la Kremlin. Ianukovici l-a întâmpinat pe Ivanov fiind beat şi îmbrăcat într-un halat. Fostul lider ucrainean a început să dea ordine oficialului rus. Ulterior, Ivanov i-a cerut lui Putin să nu-l mai trimită la Ianukovici, deoarece acesta se simte în Rusia ca acasă„, a adăugat jurnalistul ucrainean.

Potrivit lui Gordon, „Ianukovici suferă de o depresie severă, deoarece a înţeles, probabil, că a comis greşeli grave în istoria Ucrainei”.

Potrivit unui oficial de la Kiev, fostul preşedinte ucrainean Viktor Ianukovici şi alţi doi foşti oficiali ucraineni au obţinut cetăţenia rusă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *