Fostul președintele ucrainean suferă de depresie şi a devenit alcoolic

Fostul preşedinte al Ucrainei Viktor Ianukovici a devenit alcoolic şi suferă de o depresie severă, a afirmat jurnalistul ucrainean Dmitri Gordon, citând surse oficiale.

Ianukovici a devenit alcoolic. În prezent, el se află la vila sa din Soci ( în sud-vestul Rusiei) şi bea alcool în continuu„, a relatat Gordon, potrivit b1.ro.

Ştiu sigur că în perioada când se afla la Moscova, el a fost vizitat de Serghei Borisovici Ivanov, şeful Administraţiei prezidenţiale de la Kremlin. Ianukovici l-a întâmpinat pe Ivanov fiind beat şi îmbrăcat într-un halat. Fostul lider ucrainean a început să dea ordine oficialului rus. Ulterior, Ivanov i-a cerut lui Putin să nu-l mai trimită la Ianukovici, deoarece acesta se simte în Rusia ca acasă„, a adăugat jurnalistul ucrainean.

Potrivit lui Gordon, „Ianukovici suferă de o depresie severă, deoarece a înţeles, probabil, că a comis greşeli grave în istoria Ucrainei”.

Potrivit unui oficial de la Kiev, fostul preşedinte ucrainean Viktor Ianukovici şi alţi doi foşti oficiali ucraineni au obţinut cetăţenia rusă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL