Skip to content
Politică

Fostul primar al Timișoarei, audiat la Parchet

Gheorghe Cuhandu a fost chemat la auedieri azi dmineață, de un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara. Fostul primar al Timișoarei este audiat în dosarul Trandafirilor 5, iar dosarul vizează modul în care a intrat și rămas în posesia rromilor imobilul de pe aleea Trandafirilor nr.5.

„A fost acum 12-13 ani, nu mai țin minte exact, nu am acte la mine. Eu semnam dacă actele erau avizate juridic. Am fost citat ca martor, nu cunosc alte detalii”, a spus Gheorghe Ciuhandu.

În același dosar, acum aproape două săptămâni, au fost audiați fostul director al Direcției Patrimoniu din cadrul municipalității, Nicușor Miuț, respectiv secretarul Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari, informează pressalert.ro.

1 comentariu la “Fostul primar al Timișoarei, audiat la Parchet

  1. Vai, dar cum asa ???? Ca doar e de dreapta !!! Nu se poate ! Si tocmai primul timisorean al urbei ??? Eu nu cred, cred ca sunt de vina agenturili straine, ca doar si pentru coruptul asta cica s-a murit la revolutie ! Ne-o spun pana si aia din diaspora ! Eu nu pot sa cred asa ceva, sunt minciuni sfruntate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *