Skip to content
Politică

Fostul principe Nicolae-Principesa Margareta, revedere de ULTIMĂ ORĂ

Cotidianul

Avionul cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai a intrat în spațiul aerian al României și va ateriza pe aeroportul Otopeni în jurul orei 11.00.

La Aeroportul Otopeni sunt prezenţi Principesa Margareta, Custodele Coroanei române, membri ai Familiei Regale, reprezentanţi ai Președinției, Guvernului, Parlamentului, ai Armatei şi ai BOR, dar și fostul principe Nicolae şi logodnica sa, potrivit B1.ro

În ciuda neînţelegerilor din ultimele luni, Casa Regală a acceptat ca fostul principe Nicolae să fie prezent la funeralii, împreună cu logodnica sa.

În 2015, Nicolae a fost eliminat de pe linia de succesiune și a rămas fără titlurile regale. Avocatul său a declarat că lui Nicolae nu i s-a cerut nicio explicație și nici nu a primit vreun document original, deși i s-a transmis că Regele Mihai a luat această decizie.

Niciodată Casa Regală nu a subliniat în ce a constat comportamentul neadecvat sau că are vreun copil pe undeva, deoarece pe doamna din Brașov o chemăm de un an și jumătate la testul ADN de la București sau de la Cluj. Nicolae nu este convins că a fost decizia bunicului său, nu a primit nici decretul în original, ci o copie scanată. Nu e convins că există semnătura sau că au participat toți membrii Consiliului Regal. Nu are niciun copil din punct de vedere legal, nu are niciun comportament inadecvat. Segmentul monarhist și presa în mare majoritate îl privesc cu simpatie pe Nicolae”, a declarat avocatul Radu Enache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *