Skip to content
Politică

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului, replică acidă pentru Băsescu. Ce efecte ar putea avea declarațiile lui Băsescu

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului, Mirel Paladă, îi dă o replică dură lui Traian Băsescu, după ce acesta din urmă a amenințat că îi va deconspira pe acei prezidențiabili care au fost sau încă sunt ofițeri ai serviciilor de informații.

”Cu afirmațiile sale de aseară, Băsescu a reușit o contraperformanță demnă de o cauză mai bună. A vrut să tragă după dujmani și și s-a targetat direct în degetul mare de la picior, în direct și chiar și live. Și-a pus în cap toți băieții cu ochelari negri. Unii din ei au început deja, încet-încet, timid și clopin-clopinant, să își exprime public indignarea. C-o fi, c-o păți, că nu se face, că se încalcă legea, că ne dai în gît, șefule, nu fă prostii de-astea, că ne bagi în lipituri. Mă rog: patimi mari, dureri tăcute, procente în primejdie”, precizează ironic Palada pe o pagină de socializare.

”Vă mai aduceți aminte ieșirile sale de la europarlamentare, cînd nemaiavînd stare să tacă din gură, a ieșit și mai rău le-a făcut la pufoși, de au luat un scor cu două cifre, inclusiv zecimala? E pe cale să se întîmple din nou o asemenea baraboață. Iese la 18:30? Harșt încă o feliuță de procent. Mai iese încă o dată? Mai harșt încă o dată o feliuță de procent”, a mai precizat fostul purtător de cuvânt al Guvernului.

2 comentarii la “Fostul purtător de cuvânt al Guvernului, replică acidă pentru Băsescu. Ce efecte ar putea avea declarațiile lui Băsescu

  1. Întrebare pentru Ponta, Mirel Paladă ăsta cînd (mai şi) munceşte şi ce? pentru că postează pe fb din 20 în 20 de min, pe pagina personală, în timpul orelor de program. În plus, mai exact în minus, este şi agramat, o probă mai jos. „le-a făcut la pufoși”şi nu! pufoşilor, „baraboață” probabil boroboaţă, „dujman” chiar dacă explicat de dicţionar, totuşi duşman e româneşte. După care o dă-n englezisme „s-a targetat direct în degetul mare de la picior”, franţuzisme ” clopin-clopinant”, cred. În plus, l-am auzit vorbind despre Regele Mihai cu „dînsul”, ca şi despre şeful său, dl.Ponta, că atît a învăţat „domnia sa” şi la şcoală şi acasă. Mă rog, decît cu „fă, Doino”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *