Skip to content
" "
Politică

Fostul secretar general al PSD din campania pentru prezidenţiale, Mihai Fifor: Nimeni, în acea campanie, nu a încălcat legea. Nu avea de ce şi nu avea cum

Inquam Photos / Adriana Neagoe

Fostul secretar general al PSD din perioada campaniei pentru prezidenţiale, Mihai Fifor, afirmă, despre existenţa unei anchete a DNA privind campania pentru prezidenţiale a Vioricăi Dăncilă, că nu a cerut nimeni date despre modul în care a fost derulată campania, calificând informaţiile pe această temă drept „poveşti….de proastă calitate, cu PSD cel mereu corupt, cu furt din banii publici, cu nenorociri peste nenorociri, doar, doar s-o mai crea o ştire despre PeSeDe-ul ăsta pe care unii îl vor mort şi îngropat”.

Urmăresc de câteva ore bune noul „breaking news” legat de campania pentru prezidenţiale a Vioricăi Dăncilă, despre DNA, despre dosare, despre dat cu „subsemnatul”. Şi mă minunez. Am tot stat să mă gândesc dacă să postez despre bazaconia asta sau nu….însă pentru a nu lăsa urme de îndoială, scriu despre asta. Cel puţin până azi, din câte ştiu, şi ştiu, nu a cerut nimeni, dar nimeni, date despre modul în care a fost derulată campania electorală. Conform legii, va cere AEP, la controlul pe care, în mod normal şi legal îl va efectua”, a scris Fifor pe Facebook.

" "

El a calificat drept „aiureală” informaţiile privind „datul cu subsemnatul”,  „săltări”, „moarte în chinuri” pentru cei care au fost implicaţi în campanie.

Eu unul spun doar atât şi îmi asum: cheltuielile din campanie sunt publice, AEP a verificat şi rambursat integral banii cheltuiţi în campanie, pentru orice altă cheltuiala fiind documente clare, că în contabilitatea oricărui partid. A vorbi despre faptul că instituţii ale statului ar fi cerut documente de la partid pentru campania electorală prezidenţială din 2019 sau, mai mult, că cineva ar fi fost chemat la instituţii ale statului pentru a da „cu subsemnatul”, reprezintă o minciună, mare cât o zi de post. A vorbi despre furt din banii partidului înseamnă o uriaşa minciună, muuuulllttt mai mare decât o zi de post”, afirmă fostul secretar general al PSD.

El a precizat că oricine vrea informaţii despre campania pentru prezidenţiale 2019 poate oricând să le găsească în contabilitatea partidului.

„Clar, transparent şi, mai ales, pe lege. Nimeni, în acea campanie, nu a încălcat legea. Nu avea de ce şi nu avea cum. Restul, sunt poveşti… de proastă calitate. Cu PSD cel mereu corupt, cu furt din banii publici, cu nenorociri peste nenorociri, doar, doar s-o mai crea o ştire despre PeSeDe-ul ăsta pe care unii îl vor mort şi îngropat!”, a explicat Mihai Fifor.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, ar fi anunţat, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o la Constanţa cu liderii PSD, că Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut documente de la partid legate de datoriile şi contractele PSD din campania electorală de la prezidenţiale şi că se aşteaptă ca aceasta să fie temă de campanie împotriva PSD. Conform Antena 3, Ciolacu le-a mai spus membrilor partidului că el crede că Viorica Dăncilă va fi ridicată de DNA.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *