Skip to content
Politică

Fostul șef al ANPC și-a găsit un alt serviciu

Fostul președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Marius Dunca, demis de Victor Ponta la începutul săptămânii, în urma tragediei din Colectiv, este noul secretar general al Centrului Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului (CIADO), informează realitatea.net.

Anunțul a fost făcut duminică, într-un comunicat de presă al CIADO, care a informat că b”.

Academicanul Balaceanu Stolnici, președintele CIADO România, a primit cu multă satisfacție venirea domnului Dunca spre CIADO-cea mai titrata organizație antidrog din România-membră în organismele de specialitate ale Comisiei Europene și Națiunile Unite. Printre atribuțiile domnului Dunca intrând; reformarea celor 47 sucursale ale CIADO și numirea noilor directori a Centrelor INFO-CIADO.

Dl Dunca are o mare capacitate organizatorică, lucru dovedit în toată perioadă cât a fost președintele ANPC și o bună colaborare cu ținerii, dar și un bun specialist în drepturile și libertățile fundamentale, ceea ce nu face decât să fie un plus pentru societate„, se precizează în comunicatul de presă.

Amintim că Marius Dunca a fost sacrificat de Victor Ponta după tragedia din Club Colectiv, într-un moment în care Guvernul a încercat să calmeze publicul. Fostul șef ANPC a fost găsit vinovat pentru că instituția pe care o conducea a permis funcționarea clubului după un control avut cu o zi înainte de incendiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *