Skip to content
Societate

Fostul șef al Poliției Rutiere, Lucian Diniță, ”în stare de șoc” după decizia Curții de Apel, în dosarul acuzării de luare de mită

secundatv.ro

Lucian Diniță, fostul șef al Poliției Rutiere a fost, luni, achitat definitiv de Curtea de Apel București în dosarul în care este anchetat din cauză că, în schimbul eliberării unui permis de conducere, a primit mită un miel, doi curcani şi cinci păstrăvi.

După decizia Curțiii de Apel, fostul șef se declară ”în stare de șoc” și cu o situație finaciară neplăcută, informează evz.ro.

Sunt în stare de șoc. Credeți-mă că stau pe pastile. Ce pot să vă spun? Și-au bătut joc de viața mea, de cariera mea, de familia mea. Nu mai zic cum am ajuns din punct de vedere financiar. Noroc că încă mai există instanțe de judecată”, a exprimat Lucian Diniță.

Fostul polițist nu are de gând să ceară despăgubiri pentru suferințele pricinuite de acest dosar, din cauza stării de sănătate.

Nu am cum. Nu am nici bani și starea de sănătate îmi este afectată. O să încerc să îmi rezolv problemele financiare și plec din țară. Nu mai pot sta în țara asta. Unde? Unde oi vedea cu ochii”, a afirmat fostul reprezentant al Poliției Rutiere.

Respinge, ca nefondat, apelul declarat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție împotriva sentinței penale nr.1056 din data de 21.05.2018 pronunțată de Tribunalul București Secția I Penală. (…) Definitivă”, se arată în minuta deciziei Curții de Apel București” arată decizia Curții de Apel București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *