Fotbal: Cristiano Ronaldo a reuşit un hat-trick în poarta lui Ciprian Tătăruşanu

Cristiano Ronaldo
Sursa foto: X / Cristiano Ronaldo

Starul portughez Cristian Ronaldo a reuşit un hat-trick pentru echipa Al-Nassr în partida câştigată cu scorul de 8-0 în faţa formaţiei portarului român Ciprian Tătăruşanu, Abha, marţi seara, în deplasare, în liga profesionistă de fotbal din Arabia Saudită.

Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, a înscris în minutele 11, 21 şi 42, celelalte goluri fiind marcate de Sadio Mane (33), Abulmajeed Al-Sulayheem (44), Abulrahman Ghareeb (51) şi Abulaziz El-Elewai (63, 86).

Acesta este al doilea hat-trick consecutiv într-un interval de patru zile pentru Cristiano Ronaldo, după cel reuşit din partida cu Al-Tai, echipă antrenată de românul Laurenţiu Reghecampf.

Atacantul lusitan, care a fost înlocuit la pauză, a ajuns astfel la un total de 36 de goluri în 35 de meciuri disputate în acest sezon, conform agenţiei EFE.

Al-Tai a fost învinsă acasă de Al-Taawoun cu 3-2, deşi echipa lui Reghecampf a avut 2-0 după o jumătate de oră, prin autogolul lui Andrei Girotto (20) şi reuşita lui Marko Dugandzic (30).

La gazde, Andrei Cordea a jucat 85 de minute, iar Dugandzic a fost înlocuit în min. 71.

Liderul Al-Hilal a trecut de Al-Okhdood cu 3-0, la oaspeţi fundaşul român Andrei Burcă fiind integralist, în timp ce Florin Tănase a evoluat 80 de minute.

Al-Nassr ocupă poziţia a doua în campionatul Arabiei Saudite, cu 62 de puncte, la 12 lungimi în spatele liderului Al-Hilal, în timp ce Abha se află pe penultimul loc al clasamentului, cu 22 de puncte şi cea mai slabă apărare (68 de goluri primite).

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: