Fotbal: Farul şi Sepsi, ultimele două echipe calificate în play-off-ul Superligii

fotbal
Sursa foto: Unsplash

Farul Constanţa şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-au calificat, cu emoţii, în play-off-ul Superligii naţionale de fotbal, după meciurile jucate vineri seara în etapa a 30-a, ultima a sezonului regulat.

Farul, campioana en titre, a remizat pe terenul ultimei clasate, FC Botoşani, 0-0, jucând finalul meciului în zece oameni, după eliminarea armeanului Narek Grigorian (76), pentru al doilea cartonaş galben.

Louis Munteanu a ratat şansa de a deschide scorul pentru Farul (19), fiind blocat de portarul Răzvan Ducan. Alexandru Buzbuchi, goalkeeper-ul Farului, s-a remarcat la şutul lui Ioan Filip (33) şi l-a blocat salvator pe Juan Kaprof (82). Rivaldinho a marcat pentru constănţeni din centrarea lui Kevin Boli (47), dar golul a fost în cele din urmă anulat de arbitrajul video, pentru că mingea ar fi părăsit terenul la centrarea lui Boli.

Ronaldo Deaconu (Farul) a jucat meciul său cu numărul 150 în Superligă.

Sepsi OSK, deţinătoarea Cupei României şi a Supercupei României, a învins-o pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 2-1, în deplasare, cu un gol marcat de croatul Gabriel Debeljuh în minutele adiţionale (90+3).

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL