Fotbalul românesc n-are faţă de Liga Campionilor. Farul, spulberată de moldovenii de la Sheriff

sheriff farul
foto: Federatia Moldoveneasca de Fotbal

Încă o dată s-a dovedit că fotbalul românesc este departe de ceea ce se joacă în cea mai importantă competiţie din Europa.

De această dată, echipa moldoveană Sheriff Tiraspol a învins marţi seara, pe teren propriu, scor 3-0, campioana României Farul Constanţa, calificându-se în turul următor al competiţiei.

Farul a fost retrogradată astfel în a treia competiţie valorică a Europei şi va juca în turul al II-lea preliminar din Conference League cu învingătoarea dintre Zrinjski (Bosnia) – FC Urartu (Armenia).

În turul următor al Ligii Campionilor, Sheriff Tiraspol va juca împotriva echipei israeliene Maccabi Haifa, care a trecut, în dublă manşă, de echipa malteză Hamrun Spartans.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: