Skip to content
Republica Moldova

FOTO Adrian Dupu: Moldova se află într-un context extrem de favorabil și poate face pași importanți către valorile europene

Facebook/ Adrian Dupu

Secretarul de stat în Guvernul României, Adrian Dupu, a participat la recepția oferită de Ambasada Republicii Moldova cu ocazia împlinirii a 30 de ani de independență.

„Am participat ieri la recepția oferită de Ambasada Republicii Moldova cu ocazia împlinirii a 30 de ani de independență.

În toți acești ani, România a fost aproape cetățenii din stânga Prutului și a făcut întotdeauna ceea ce trebuie pentru a sprijini drumul dificil al Republicii Moldova către spațiul economic și cultural căruia aparține de drept.

Astazi, Moldova se află într-un context extrem de favorabil și poate face pași importanți către valorile europene și catre o democratie consolidata.

Privim cu speranta către anii care vin, speranța că într-un viitor apropiat ne vom regăsi din nou împreună, în marea familie europeană.

România va fi mereu alături de Republica Moldova în acest drum și că vom fi mereu fratele și prietenul de nădejde pe care Moldova se poate baza cu toata increderea”, scrie Dupu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *