Skip to content
Politică

FOTO Baron PNL și-a luat definitiv adio de la viața politică printr-o petrecere care s-ar fi lăsat cu plânsete

" "

Unul dintre foștii vicepreședinți ai Partidului Național Liberal și-a luat adio de la viața politică, organizând o petrecere cu mai mulți colegi de partid.

Este vorba de fostul șef al Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu. Acesta a dat, vineri seară, o petrecere de adio, prilejuită de despărțirea sa de PNL. Evenimentul a avut loc la un restaurant din Botoșani, iar numărul de participanți a fost unul de peste 80, informează botoșaninews.ro.

" "
" "

Printre invitați au fost foarte mulți primari, viceprimari, consilieri județeni și consilieri locali, dar și fratele lui Țurcanu, Mihai Țurcanu, proaspăt europarlamentar PNL.

La petrecere au participat primarii din comunele Flâmînzi, Coșușca, Mihai Eminescu, Prăjeni, șendriceni, Brăești, Leorda, Broscăuți, Cordăreni, Mileanca și Rădăuți Prut, conform sursei citate.

„Așa cum considerat eu că e corect. Am prezentat un raport scris, le-am dat tuturor noua mea carte de vizită, am băut un șpriț și am servit ceva”, a declarat Florin Țurcanu pentru botoșaninews.ro.

1 turcanu botosaninews.ro

 

petrecere-de-adio2

Contactat de evz.ro, unul dintre invitați a explicat că a fost un eveniment intim și că o parte dintre invitați chiar au plâns sau erau supărați când Florin Țurcanu a ținut discursul de adio.

Condamnarea baronului PNL

Țurcanu a renunțat la președinția filialei din Botoșani a PNL, după ce în februarie a fost demis de la șefia Consiliului Județean ca urmare a condamnării la șase luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual primită la sfârșitul lui 2014.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Florin Ţurcanu, a fost suspendat din funcţie în baza unui ordin emis, de prefectul Costică Macaleţi. Cu toate acestea, Țurcanu a constestat decizia în instanță care acum urmează să decidă dacă baronul se poate întoarce în funcție sau va rămâne șomer din funcțiile publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *