Skip to content
Politică

FOTO Cătălin Drulă, contestat dur în interiorul USR: „E mai rău decât am crezut! Nepregătit, fără substanță, a evitat răspunsuri”

Inquam Photos / Octav Ganea

Cătălin Drulă este contestat pe grupurile interne, după prima conferință de presă în calitate de președinte al USR. Într-un mesaj postat pe grupul intern al USR, Dana Hering, membru USR Diaspora, se declară dezamăgită de prestația lui Cătălin Drulă, despre care afirmă că „e mai rău decât am crezut”.

„M-am uitat la conferința de presă a lui Drulă.

E mai rău decât am crezut. L-am văzut pe Drulă în interviuri, vorbind despre ceea ce îl pasionează, drumuri, poduri și șosele. Era uman, pasionat, dedicat.

În postura de președinte al partidului pare exact opusul.

Ah, și cică USR este în creștere”, scrie Dana Hering pe grupul intern al partidului.

Și Adrian Albu, vicepreşedinte USRPLUS Sector 2, se declară dezamăgit de prestația lui Cătălin Drulă, despre care spune că „a evitat răspunsuri la prea multe întrebări legitime”.

„M-am uitat la conferința de presă: nepregătit, fără substanță, a evitat răspunsuri la prea multe întrebări legitime”, a scris Adrian Albu.

 „Aripa” PLUS amenință cu ruperea partidului

„USRPLUS este terorizat de câteva zile de grupul celor 14, care își duc războiul lor sfânt și cât se poate de personal împotriva lui Dacian Cioloș. Programul președintelui e doar un pretext. Dacă nu era programul, era o declarație publică sau îl găseau fără șapcă. Dar tot aici se ajungea. Jihadul lor nu se va opri până când nu vor fi răzbunați pentru pierderea alegerilor din toamnă”, scria și Magda Jianu, vicepreședinte BFL Sector 6, pe grupul intern, în urmă cu două zile.

Amintim că PS News a scris marți despre faptul că „Aripa” PLUS amenință cu ruperea partidului și acuză tandemul Barna-Drulă de „decapitarea” fostului premier Dacian Cioloș.

„E scandal cât casa, pe grupurile noastre au început să curgă mesajele, s-a adunat multă dezamăgire, frustrare. E și normal. Deja sunt oameni care au părăsit grupurile, toți din vechiul PLUS. Drulă nu va reuși decât să dezbine și mai mult partidul, iar discursul lui de marți nu ne-a arătat decât că toți cei care au zis că operațiunea de înlăturare a lui Cioloș a fost pusă la cale de ceva vreme de Drulă este cât se poate de reală”, au precizat surse politice pentru PS News.

Amintim că Dacian Cioloș și-a anunțat, luni, demisia din funcția de președinte al USR în cadrul ședinței Biroului Național al partidului, iar Cătălin Drulă a fost desemnat președinte interimar al USR.

Cătălin Drulă a susținut, marți dimineață, prima sa conferință în calitate de președinte intermar al USR, după demisia lui Dacian Cioloș. Drulă a spus că partidul va depăși acest moment, va deveni chiar mai puternic și va continua să facă istorie în România: USR e singurul partid democratic din Opoziție și singurul partid din România cu adevărat liberal. Prin contrast, viziunea politică a lui Dacian Cioloș era centru-stânga.

DETALII AICI: Scindare în USR, după demisia lui Cioloș. „Aripa” PLUS amenință cu ruperea partidului: „Drulă nu va reuși decât să dezbine și mai mult partidul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *