Skip to content
Politică

FOTO Cătălin Predoiu, amenințător la adresa lui Ponta: „Va fi începutul sfârşitului lui Ponta”

La sfârșitul săptămânii trecute, premierul desemnat al PNL, Cătălin Predoiu, a precizat că, dacă va fi declarat suspect într-un dosar de corupție, va pleca imediat din viața publică, chiar și înainte de decizia unei instanțe.

„Pe scurt, Victore, dacă eu sunt declarat SUSPECT, subliniez, SUSPECT, într-un dosar de corupție, plec pe loc din viața publică, chiar înainte de decizia unei instanțe. Dacă nu, să îți asumi faptul că românii s-au săturat de calomnii și de mizerii, și să pleci tu din viața publică printr-un gest de onoare!”, a precizat Predoiu săptămâna trecută.

În acest context, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cătălin Predoiu dezvăluie că i-a trimis lui Victor Ponta, declarația sa semnată, cu confirmare de primire.

Predoiu i-a adresar din nou provocarea de săptămâna trecută și anume daca el este suspect în vreun dosar, iese din politică, dacă nu, iese Ponta.

„Am trimis declaraţia mea lui Ponta, la sediul PSD, cu confirmare de primire. Îi adresez din nou provocarea: dacă eu sunt suspect în vreun dosar, ies din politică, dacă nu, să iasa el. Şi încă ceva: indiferent câte campanii calomnioase vor iniţia PSD-Ponta, nu vor opri Programul de Guvernare al PNL. Acesta va ieşi din dezbateri publice mult consolidat şi îmbunătăţit cu sugestiile mediului de afaceri, sindicatelor, societăţii civile. Un program construit cu românii, care se va perfecţiona permanent prin sugestiile lor. Programul de Guvernare al PNL va fi începutul sfârşitului lui Ponta.”, scrie Predoiu pe Facebook.

predoiu-facebook

 

4 comentarii la “FOTO Cătălin Predoiu, amenințător la adresa lui Ponta: „Va fi începutul sfârşitului lui Ponta”

  1. Priviti si nu v a minunati ,cand vedeti atat tupeu si lipsa de condescendenta la dl. Predoiu ! Se constata relativ lesnicios ,ca este produs Basist ! DL. Predoiu ,ce calitati va recomanda sa rafniti la functia de Premier ? Stim cum ai ajuns in politica si ce ai facut cat ai fost sustinut ca Ministrul al Justeitei ,un corupt ,mincinos ,fara verticalitate si lingusitor ,un spagar hot si incompetent .exp. Dosarul AL.RO ,NU-TI SPUNE NIMIC ? Sustii ca daca esti banuit nu dovedit de corupt ,pleci din politica ! Se pune intrebarea mata te consideri politician ,cinstit si onest ? De ce il implici pe Ponta in Ecuatie ,raspunde pt. Mata ! Si Basescu a spus ca pleaca daca este contestat de cinev in 5 minute si au trecut 10 ani si tine cu dintii sa ne arate cat de cinic este . Dvs. faceti pariuri pe saracia poporului Roman ,la care esti parte integranta a mafiei Basiste ,care a aduss tara la ruina .Fii DL.Realist si vin o cu ceva aserios si palpabil ,ce incredere prezinta un personaj ca mata ,compromis si protejat de o PENALA IN PERSOANA LUI UDREA , Basescu ,Blaga ,etc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *