Skip to content
Brașov Știri locale

FOTO Caz șocant la Braşov: Un copil de 1 an, violat de mamă. Tatăl le făcea poze

BZB

Caz şocant în Braşov! Doi braşoveni, soţ şi soţie, au fost arestaţi preventiv, sub acuzaţia că şi-ar fi violat în mod repetat copilul, încă de când avea un an, potrivit bzb.ro.

Cei doi au devenit părinţi în urmă cu trei ani, iar după ce băieţelul lor a împlinit vârsta de un an, părinţii au început să abuzeze sexual de el. Mama îşi satisfacea poftele sexuale cu băieţelul, în timp ce tatăl filma totul, cu telefonul mobil.

Ororile s-au întâmplat pe parcursul a doi ani, însă povestea a ajuns în atenţia Poliţiei după ce tatăl, care voia să divorţeze de femeie, s-a dus la poliţie ca să arate imagini cu partidele de sex dintre mamă şi copil.

Direct în arest

Bărbatul voia să o compromită pe femeie, dar procurorii au cerut arestarea amândurora, considerându-i la fel de vinovaţi. După ce povestea şocantă a ieşit la iveală, procurorii DIICOT au făcut percheziţii la apartamentul din Braşov în care familia locuia cu chirie. Anchetatorii au ridicat imaginile compromiţătoare care au devenit probe solide pentru arestarea lor preventivă.

Reţinerea celor doi a avut loc la începutul lunii martie, iar săptămâna trecută le-a fost prelungită măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, potrivit portalului Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov.

Pentru copil se caută mai întâi o soluţie în familia extinsă

Direcţia pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Braşov a cerut decăderea lor din drepturile părinteşti, iar micuţul a ajuns în plasament la un asistent maternal profesionist. „Copilul a fost preluat în regim de urgenţă dispunându-se măsura de plasament la asistent maternal profesionist unde se află şi acum. Acest copil trebuie să fie într-un mediu securizat unde să se dezvolte normal psiho emoţional şi pot să vă mai spun că în acest moment la nivelul DGASPC există în evaluare posibilitatea de a plasa acest copil la familia extinsă”, a declarat Lidia Mailat (foto), purtător de cuvânt  DGASPC Braşov.

Familia perfectă pe Facebook: studii superioare, clienţi în întreaga lume

Cei doi părinţi au studii superioare şi lucrează pe cont propriu pentru clienţi din întreaga lume. Pe paginile lor de socializare arată că îşi iubesc şi îngrijesc copilul.

Nimeni din jur n-a bănuit nimic: „Părea o femeie normală, avea grijă de băieţel tot timpul”

Scandalurile din familie, dar şi dorinţa de răzbunare au dus la descoperirea acestui caz, unul dintre cele mai şocante care au ajuns până acum în vizorul anchetatorilor din Braşov. Până la vârsta de 3 ani, băieţelul a fost jucăria sexuală a părinţilor lui, dar nimeni nu bănuia că în spatele unor oameni care pozează într-o familie perfectă se ascund de fapt nişte deviaţii sexuale cumplite.

„Doamne fereşte! Eu când am auzit nu-mi venea să cred, nu-mi venea să cred. Părea o femeie normală, nu mi s-a părut ceva ieşit din comun. Avea grijă de băieţel tot timpul, se plimba cu el pe aici. Pe el nu ştiu ce l-a apucat că de la el a pornit că el s-a dus să reclame. Nu mi-aş fi închipuit că poate să facă aşa ceva”, a declarat una dintre vecinele familiei.

Alţi vecini spun că de aproape un an scandalurile s-ar fi ţinut lanţ în familie, iar de câteva ori a fost nevoie inclusiv de intervenţia Poliţiei.

„Anul trecut a fost scandal tot aşa că el o scosese pe ea afară din casă, nu a lăsat-o să intre, a venit Poliţia, a venit proprietarul. Au chemat şi pompierii să spargă uşa, dar până la urmă l-au chemat pe proprietar şi el a deschis până la urmă. Deci se certau des, el o scotea pe ea afară”, a povestit o altă vecină.

Articolul integral AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *