Skip to content
Politică

FOTO Ce a discutat Florin Cîțu cu vicepreședintele SUA, Kamala Harris: liderul Senatului, lângă președintele Iohannis în fotografii

Foto: Facebook/ Florin Cîțu

Președintele Senatului, Florin Cîțu, afirmă, vineri, că în cadrul discuțiilor cu vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, principalele subiecte au fost sancțiunile dure aplicate Rusiei de SUA și susținerea noastră deplină pentru majorarea bugetului Apărării la 2,5% din PIB. Liderul PNL precizează și că un alt mesaj important a fost despre oportunitățile strategice în contextul investițiilor americane în România.

„În cadrul discuțiilor cu vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, principalele subiecte au fost sancțiunile dure aplicate Rusiei de SUA și susținerea noastră deplină pentru majorarea bugetului Apărării la 2,5% din PIB. Un alt mesaj important a fost despre oportunitățile strategice în contextul investițiilor americane în România. Țara noastră are nevoie de o economie puternică, bazată pe investiții. România susține agenda noastră comună care se bazează pe prosperitate, valori democratice și pe interesele comune de securitate ca aliați NATO”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Președintele Senatului a postat și două fotografii, în ambele acesta fiind lângă președintele Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *