Skip to content
Sănătate

FOTO. Ce tratament primeşte pentru o singură zi un pacient infectat cu COVID-19 internat la ATI

Inquam Photos/Virgil Simionescu

Comitetul Naţional pentru Coordonarea Campaniei de Vaccinare a publicat, duminică, o imagine în care arată ce tratament primeşte într-o singură zi un pacient infectat cu COVID-19, internat la Terapie Intensivă.

O imagine cât o mie de cuvinte: tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă al unui bolnav de Covid-19! Acesta este tratamentul pentru o singură zi la terapie intensivă al unui bolnav de Covid-19. Alternativa este simplă şi sigură: vaccinarea. Prin vaccinarea cu schemă completă se reduce considerabil riscul de infectare, de transmitere, de spitalizare şi deces”, scriu reprezentanţii comitetului pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

Potrivit sursei ciate, imaginea a fost făcută la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti.

Foto: Facebook Ro Vaacinare

Conform datelor transmise duminică de Grupul de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 716 noi cazuri de infectări cu SARS-CoV-2.

În unităţile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 4.055. Dintre acestea, 722 sunt internate la ATI. Dintre cei 722 pacienţi internaţi la ATI, 61 au certificat care atestă vaccinarea. Din totalul pacienţilor internaţi, 90 sunt minori, 84 fiind internaţi în secţii şi 6 la ATI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *