FOTO Ciucă: Căutăm soluții pentru reducerea cheltuielilor bugetare

nicolae ciuca
Sursa foto: captură video

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a declarat luni că în şedinţa conducerii partidului s-a discutat despre o analiză la nivelul fiecărui minister, în vederea reducerii numărului de secretari de stat şi că urmează o decizie la nivelul coaliţiei pe acest subiect.

„Am discutat despre o analiză la nivelul fiecărui minister, în vederea reducerii numărului de secretari de stat şi în felul acesta să putem să avem şi o discuţie în interiorul coaliţiei pentru o decizie finală”, a spus preşedintele PNL.

El a arătat că, de asemenea, conducerea partidului a discutat cu miniştrii despre continuarea procesului de absorbţie a fondurilor europene.

„Cu puţin timp în urmă am primit aprobarea pentru cererea de plată numărul doi, au fost îndeplinite 51 de jaloane, a rămas unul neîndeplinit, despre care am discutat, de asemenea, împreună cu ministrul Energiei, modalitatea prin care şi acest jalon să reintre în procedură astfel încât, până în luna septembrie să poată să fie îndeplinit şi să primim şi suma care nu a fost alocată prin cererea de plată numărul doi”, a explicat Ciucă.

Nicolae Ciuca/ Facebook
Nicolae Ciuca/ Facebook
Nicolae Ciuca/ Facebook
Nicolae Ciuca/ Facebook
Nicolae Ciuca/ Facebook
Nicolae Ciuca/ Facebook

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL