Skip to content
Ilfov Știri locale

FOTO CJ Ilfov asigură transport gratuit vârstnicilor care nu au cu ce să ajungă la spital. Hubert Thuma: Sănătatea are prioritate

facebook

Consiliul Județean Ilfov asigură transport gratuit vârstnicilor din județ care nu au cu ce să ajungă la spital, prin programul ”Sănătatea are prioritate”. Președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, a prezentat cazul unei paciente bolnave de cancer la sân, care a fost ajutată astfel să ajungă la spital, pentru ședința de chimioterapie.

„Doamna Maria are 72 de ani și locuiește în Măgurele. Din păcate, suferă de cancer la sân și trebuie să meargă des la doctor. Noi am ajutat-o astăzi să ajungă la spital, pentru chimioterapie. Nu avea cu ce, iar cu autobuzul i-ar fi fost foarte greu. O asigur pe doamna Maria de sprijinul meu necondiționat și îi doresc multă sănătate!

Pe această cale, vă reamintesc de proiectul nostru 👉 „Sănătatea are prioritate în Ilfov”. Asigurăm transport gratuit vârstnicilor din Ilfov care nu au cu ce să ajungă la spital. Programările se fac la numărul de telefon: 0751.235.009.”, a scris Thuma pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *