FOTO CJ Prahova: 30 de milioane de euro pentru cel mai modern campus din țară

media.pnl.ro/ iulian dumitrescu
Sursa foto: media.pnl.ro/ iulian dumitrescu

Iulian Dumitrescu, Președintele CJ Prahova, anunță că la Ploiești va fi construit unul dintre cele mai moderne campusuri din țară, un proiect de 30 milioane euro din fonduri europene, potrivit media.pnl.ro.

,,Din Regiunea Sud-Muntenia, două proiecte vor beneficia de finanțare prin PNRR, unul dintre acestea fiind <Consorțiul Academic Mehedințeanu Petroleum – PH01CAMP>, propus de Consiliul Județean Prahova. Am decis relocarea proiectului de la Tătărani la Ploiești pentru ca beneficiarii să aibă un acces mai uşor şi pentru a creşte atractivitatea acestuia. În curând, vom demara procedurile pentru licitația de proiectare și construcție a campusului.

Sursa: CJ Prahova, Facebook

Campusul va cuprinde locuri de cazare, bază sportivă, cantină, spații de relaxare și agrement, laboratoare ultramoderne și clădiri administrative. Vorbim de cea mai semnificativă investiție în infrastructura educațională a județului Prahova din ultimele decenii. Consorțiul este format din Consiliul Județean Prahova, în calitate de lider de proiect, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti, Liceul Tehnologic <Lazăr Edeleanu> Ploieşti și OMV Petrom. Mulțumesc echipei de proiect și partenerilor care au contribuit la acest succes!”. ,declară președintele CJ Prahova pe pagina de Facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL