Skip to content
Societate

FOTO Cluj: Imaginile prăpădului, după furtunile violente de cod roșu – Străzi transformate în cascade

Antena3

Au apărut primele imagini ale ravagiilor produse de furtunile violente din ultimele zile, după ce mai multe județe din țară s-au aflat sub avertizare meteo cod roșu de vreme extremă, potrivit antena3.

Ploile abundente au făcut prăpăd în nordul ţării! În Cluj mai multe străzi s-au inundat din cauza puhoaieror de apă iar la Sălaj un râul a ieşit din matcă şi a măturat totul în cale.

În Comuna Floreşti, din Cluj-Napoca apa a intrat în case şi gospodării. De altfel, ploile din ultimele două săptămâni au scos la iveală neregulile din comună.

Mai multe apartamente au fost inundate din cauza sistemelor ineficiente de colectare a apelor pluviale. Sunt consecințele haosului urbanistic care a început acum 20 de ani prin acordarea de autorizații de construire fără cap.

Totul a ieșit la iveală după ce mai mulți cetățeni au trimis imaginile unui activist care le-a postat pe o rețea de socializare.

În ele se vede mizeria care a rămas în urma viiturii, care a venit pe o stradă unde s-a format o cascadă, iar apa a ajuns în balconul oamenilor.

Cu toate că imaginile arată un dezastru, surprinzător nimeni nu a făcut nici o sesizare la primărie.

Primăria este legată de mâini și de picioare, iar proprietarul drumului este singurul care are dreptul să intervină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *