Skip to content
Societate

FOTO Cluj: Niciuna din zecile de structuri sportive care au cerut finaţare autorităţilor locale din Cluj-Napoca nu va primi suma cerută

bzc

Primăria municipiului Cluj-Napoca a făcut publică lista sumelor propuse pentru finanţare nerambursabilă în 2021 a activităţilor şi acţiunilor sportive, în total 10 milioane de lei. Un număr de 49 de structuri sportive au cerut finanţare, în sumă totală de peste 26 milioane de lei, însă niciuna nu va primi cât a solicitat.

Potrivit listei publicate de Primăria Cluj-Napoca, cea mai mare sumă solicitată a fost din partea CS Universitatea Cluj, adică 6,7 milioane de lei, iar propunerea autorităţilor este pentru 2,415 milioane de lei.

Urmează în topul solicitărilor FC Universitatea Cluj, cu 4,5 milioane lei cerute şi doar 3,1 milioane lei propuse şi clubul de baschet U BT Cluj, cu 2,5 milioane lei cerute şi propunerea autorităţilor de 1,4 milioane de lei.

Şi campioana la fotbal, CFR Cluj, a solicitat 120.000 de lei, suma propusă spre aprobare, conform listei, fiind de 81.500 lei.

Sursa Foto: Primăria Cluj Napoc

Din cele 49 de proiecte depuse de structurile sportive două au fost neeligibile şi unul incomplet.

Toate propunerile publicate de Primăria Cluj-Napoca urmează să fie votate şi aprobate în Consiliul local al municipiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *