Skip to content
Magazin

FOTO „Condiții retur benzină sau motorină”, în topul termenilor de căutare Google din România

playtech.ro

Isteria declanșată ieri seară în România de mesajele conform cărora prețul carburanților va fi majorat la peste 10 lei/litru s-a dovedit a fi, în mare parte, falsă iar acum cei care au cumpărat combustibil în cantități mari caută soluții să-și recupereze banii. Așa se face că astăzi în topul căutărilor pe Google după „condiții retur” se află termenul „condiții retur benzină sau motorină”.

Ieri seară, sute de mii de șoferi români au dat iama în benzinăriile din țară ca să prindă ceea ce credeau că reprezintă ultimele ore de carburant la preț normal, fiind anunțați prin mesaje că, după 12 noaptea, prețurile la pompă vor exploda, potrivit observatorulph.

Imaginile cu șoferii care depozitează combustibil în tomberoanele de gunoi sau în recipiente care mai de care mai ciudate au devenit virale și vor rămâne o amintire hilară a acestor vremuri.

Și mai hilar, însă, este faptul că cei care s-au păcălit, blocându-și banii în carburant, după ce zvonul nu s-a dovedit 100% adevărat, caută acum pe Google „condiții retur benzină sau motorină”. 

Termenul de căutare este pe locul 3 în top, și are deja aproximativ 414.000 rezultate, potrivit motorului de căutare Google.

Autoritățile declară că au demarat controale la benzinăriile care au profitat de isterie ca să majoreze nejustificat prețurile, însă, până în acest moment, nu există o versiune oficială despre cum să-ți recuperezi banii pe motorina și benzina cumpărate pe 9 martie.

Momentan, o singură benzinărie din cele câteva sute de stații care au majorat sub ochii șoferilor prețurile și-a cerut scuze și a explicat că va da banii înapoi clienților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *