FOTO Cum arată avionul cu care preşedintele Iohannis va merge la Adunarea Generală a ONU

Sursa foto: BoardingPass

Preşedintele Klaus Iohannis, zboară, duminică, fără escală, de la Sibiu spre New York, unde va participa la Adunarea Generală a ONU, cu un avion închiriat de Administraţia Prezidenţială de la Global Jet Luxemburg, transmite site-ul specializat în ştiri din aviaţie Boarding Pass. Avionul are o capacitate maximă de 13 persoane.

Potrivit Boarding Pass, Klaus Iohannis zboară, duminică, de la Sibiu spre aeroportul Teterboro de lângă New York (SUA).

Administraţia Prezidenţială a închiriat un avion de la Global Jet Luxemburg, unul de tip Bombardier Global 6000 care poate transporta maximum 13 pasageri. Pentru confortul pasagerilor, scaunele din acest avion pot fi convertite în trei paturi de o singură persoană şi un pat dublu.

Sursa foto: BoardingPass
Sursa foto: BoardingPass
Sursa foto: BoardingPass
Sursa foto: BoardingPass

Durata zborului dintre Sibiu şi Teterboro (SUA), ce va fi operat fără escală, va fi de aproximativ opt ore şi 40 de minute.

În ultimii ani, preşedintele a mai zburat în SUA cu avioane similare acestuia, dar produse de Gulfstream şi Dassault, închiriate tot de la Global Jet Luxemburg.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va conduce, în perioada 18-22 septembrie 2023, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care se va desfăşura la New York, Statele Unite ale Americii.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL