Skip to content
Politică

FOTO Cum arată celula din penitenciarul Târgșor în care este închisă Elena Udrea

Pentru a fi protejata, conducerea Penitenciarul Targsor a decis ca Elena Udrea sa fie “cazata” intr-o incapere speciala, separata de celelalte detinute.

Se pare ca Elena Udrea se afla nu intr-o celula obisnuita, ci in camera special amenajata pentru detinutele care nasc si care-si tin bebelusii cu ele in primul an de viata al acestora. Nu numai ca in acest fel, Elena Udrea este separata de celelalte detinute, dar are si conditii mult mai bune. Conform unui raport al organizatiei Apador, care a vizitat inchisoarea de femei de la Targsor, in urma cu cativa ani, camera speciala pentru mama si copil ofera conditii bune de trai, potrivit wowbiz.ro.

“Camera este o incapere spatioasa, bine ingrijita, cu covoare pe jos, paturi si patuturi pentru copii, jucarii si mese de schimbat bebelusii. Camera avea si o chicineta pentru uzul mamelor, dotata cu cuptor cu microunde si frigider. Mamele au permanent acces si la bucataria separata, mai spatioasa si la baia dotata cu masina de spalat, trei cazi si mobilier special pentru copii.Atat camerele, doua, cat si baile si bucatariile pentru regimul “mama si copilul” erau dotate cu buton de panica”, se arata in raportul Apador.

Elena Udrea a cerut masuri speciale conducerii Penitenciarului Targsor dupa ce a primit o scrisoare de la un alt detinut, care ii spunea ca viata ei este in pericol si ca s-ar putea ca cineva sa o intepe cu un ac infectat cu HIV.

elenaudreacamera

 

Sursa foto interior: evz.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *