Skip to content
Sport

FOTO Cum arată Oana Mizil, însărcinată în cinci luni! Iubita lui Marian Vanghelie se pregătește pentru ziua în care o să devină mamă!

Imbracata lejer si insotita de mama sa, Oana Mizil a mers la mall, acolo unde a poftit la covrigi. La ordinul lui Vanghelie, de fiecare data cand iese din casa, iubita sa are in umbra un bodyguard care umbla cu o alta masina, informeaza cei de la cancan.ro.

Aflata in luna a cincea de sarcina, Oana Mizil incearca sa uite ca Marian Vanghelie, iubitul ei si tatal copilului care urmeaza sa vina pe lume, a fost trimis in “Beciul Domnesc” si isi vede de viata de zi cu zi. Marti, fostul deputat a facut o mica plimbare printr-un mall din nordul Capitalei, acolo unde a mers insotita de mama ei, cea care are grija de ea.

Din cauza sarcinii Oana si-a pierdut formele din trecut si a luat mai multe kilograme, insa cel putin la aceasta iesire, se pare ca Oana Mizil a aratat ca este o mamica responsabila, a renuntat la incaltarile cu toc si a preferat o pereche de balerini comozi.

61660240 61660241 61660243 61660244 61660246

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *