Skip to content
Sport

FOTO Cum arată soția lui Emil Boc și ce pasiune are aceasta

Foarte discretă în general şi mai ales în perioada în care soţul ei conducea Guvernul României, Oana Boc îşi vede liniştită de carieră, publică poezii şi este unul dintre cei respectaţi şi iubiţi profesori de la Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Au trecut 21 de ani din momentul în care Oana şi Emil boc au spus DA şi au hotărât să-şi petreacă viaţa împreună. Actualul primar al Clujului, fostul premier al României în perioada 22 decembrie 2008- 6 februarie 2012, are meritul de a nu-şi expune soţia în momentele grele ale carierei sale politice pentru a mai distrage atenţia de la el şi i-a permis acesteia să îşi vadă liniştită de carieră şi de pasiuni. Oana Boc este lector univ. dr. la departamentul de Limba română şi lingvistică generală din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, loc unde a continuat după ce şi-a terminat studiile în 1993, prezintă click.ro.

Fiind Prima Doamnă a Clujului, prezenţa ei este solicitată şi la diverse evenimente organizate de către primăria condusă de soţul ei. Chiar dacă adesea acestea sunt ceva mai formale, Oana Boc iese în evidenţă atât prin frumuseţe cât şi prin bucuria pe care o transmite celor din jur.

oana_boc_click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *