Skip to content
Politică

FOTO Cum minte Barna când susține că a respectat legea la terasă: Imaginea care-l dă de gol pe liderul USR

Vicepremierul Dan Barna a fost fotografiat, pe 27 martie, ziua în care Guvernul a anunţat noile restricţii pentru populaţie, în timp ce se afla la o terasă aglomerată din Capitală. La masa liderului USR se aflau cel puțin 7 persoane – deși o poșetă agățată de spătarul unui scaun sugerează prezența încă unei persoane, deci a opta – deși legea spune clar că nu pot fi mai mult de șase clienți la o masă.

Imaginile au fost difuzate, în exclusivitate, marți seară, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire, pe B1 Tv.

" "
" "

Dan Barna s-a apărat, susținând, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că legea a fost respectată, mai exact că au stat 5 oameni la o masă, și 4 la cealaltă.

O televiziune a făcut caz de faptul că acum 10 zile am ieșit la o terasa în weekend să mănânc alaturi de câțiva artiști discutând despre soluții de a veni în sprijinul lor. A fost o ieșire la prânz, am purtat masca cu excepția firească a momentului când a sosit comanda de mâncare.

Am stat nouă oameni la doua mese, la una patru la cealalta cinci persoane, tocmai pentru a respecta regulile”, a scris Barna.

Imaginea analizată de PS News arată că liderul USR minte. La masa unde Barna susține că erau 5 persoane, erau de fapt cel puțin 7, iar poșeta albă lăsată pe spătarul scaunului sugerează o a opta. Nici varianta în care cele două mese ar fi fost lipite pe lung nu-l absolvă pe vicepremier, pentru că, legal, se consideră a fi o singură masă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *