Skip to content
Politică

FOTO Dan Barna are nevoie de angajaţi să-i ridice ochelarii de pe jos

captura

Vicepremierul Dan Barna, copreședinte USR-PLUS, a fost protagonistul unei scene care a stârnit uimire și o doză de revoltă în mediul online. Prezent, luni, în Camera Deputaților, acolo unde premierul Florin Cîțu a vorbit despre bugetul României pe acest an, Dan Barna și-a scăpat la un moment dat ochelarii pe jos. Barna n-a avut nicio pornire să-i ridice singur, așa că a fost nevoie de intervenția unui angajat al Camerei Deputaților. Toată scena a durat 33 de secunde, notează Libertatea.

Așezat la stânga lui Florin Cîțu, vicepremierul Dan Barna ascultă și privește concentrat către ochelarii pe care îi ține între degete. La un moment dat, încearcă să-i așeze pe aparatul pentru votul electronic, se mai joacă un pic cu ei, apoi ochelarii pică de cealaltă parte a mesei.

Barna n-a avut nicio reacție. În schimb, colega care se afla lângă el s-a întors și a făcut un semn discret. Apoi încă unul. Un angajat al Camerei Deputaților s-a apropiat, doamna îi-a explicat ce s-a întâmplat, Barna a intervenit și el atunci și a făcut semn pentru a indica unde-i sunt ochelarii.

Omul trece prin spatele vicepremierului și, după câțiva pași, ochelarii sunt din nou în fața lui Dan Barna.

Premierul Florin Cîțu a fost invitat de PSD la ”Ora prim-ministrului” să vorbească despre bugetul de stat pe acest an.

 

 

 

 

3 comentarii la “FOTO Dan Barna are nevoie de angajaţi să-i ridice ochelarii de pe jos

  1. O observatie mai prosteadca nici ca e posibil,am fost angajat in viata pe un prost similar,pt a reserviert clienti,nici prin cap nu mi a trecut gandul ca sant sluga.Tema ma face sa gandesc ca toti cei ce fac ceva ptr semeni lor sant spui.IA GANDITI ATUNCI TOTI SANTEM SLUGI SI BENEFICIARI.

  2. O observatie mai prosteadca nici ca e posibil,am fost angajat in viata pe un prost similar,pt a reserviert clienti,nici prin cap nu mi a trecut gandul ca sant sluga.Tema ma face sa gandesc ca toti cei ce fac ceva ptr semeni lor sant slugi. IA GANDITI ATUNCI TOTI SANTEM SLUGI SI BENEFICIARI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *