Skip to content
Politică

FOTO Dan Barna, făcut praf de un jurnalist după episodul ridicol din Camera Deputaților: Mă sufocă neamprostia asta

Inquam Photos/Ion Mates

Jurnalistul Mircea Marian se arată indignat de gestul lui Dan Barna, care a chemat un angajat al Camerei Deputaților să-i ridice ochelarii scăpați pe jos. ”Asta e noua generație de nomenklaturiști”, susține ziaristul.

”Am văzut și eu, acum, scena în care domnul vicepremier Dan Barna îi face semn unui angajat al Camerei Deputaților să îi ridice ochelarii căzuți pe jos.

Eu cred că nu mai este nimic de spus despre acest zero. Nimic.

Ani întregi am observat acest fenomen: l-am văzut pe Colin Powell coborând din Air Force One cu o geantă plină de documente care pe mine m-ar fi cocoșat, am stat la coadă la garderobă lângă premierul Suediei – nici nu știam cine e :))) – și am văzut președinți ai SUA cum țineau umbrela.

Doar ai noștri….Mă sufocă neamprostia asta. Mă sufocă. Gestul cu degetul, ca la slugi….Asta e noua generație de nomenklaturiști”, a scris Mircea Marian pe pagina sa de Facebook.

Prezent, luni, în Camera Deputaților, acolo unde premierul Florin Cîțu a vorbit despre bugetul României pe acest an, Dan Barna și-a scăpat la un moment dat ochelarii pe jos. Barna n-a avut nicio pornire să-i ridice singur, așa că a fost nevoie de intervenția unui angajat al Camerei Deputaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *