Skip to content
Politică

FOTO După scandalul din diaspora, Ponta e acuzat din nou că împiedică exercitarea dreptului la vot

După ce la alegerile din 2016 premierul Victor Ponta a fost acuzat că împiedică exercitarea dreptului la vot al cetăţenilor, prin refuzul de a suplimenta numărul de secţii de votare, premierul se confruntă din nou cu o situaţie similară.

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îl acuză pe Victor Ponta că refuză organizarea alegerilor parţiale, din cauza fricii de rezultatele alegerilor.

„Victor Ponta seamănă perfect cu Victor Ponta de anul trecut, cel care le-a refuzat sutelor de mii de români din diaspora dreptul de a vota. Anul trecut nu a făcut suficiente secții de votare, acum, pur și simplu, ascunde urnele de vot. Două manifestări, același diagnostic: teama de rezulatele alegerilor, frica de votul românilor. Pentru președintele PSD, ca și pentru mulți dintre colegii domniei sale de partid, democrația este un exercițiu facultativ. Domnule Prim-ministru, lăsați oamenii să voteze, organizați alegerile parțiale!”, a scris Alina Gorghiu pe reţeaua de socializare.

Sursa foto: evz.ro

Aceasta a adăugat şi o fotografie de fundal, care numără zilele trecute de la solicitarea oficială a PNL către Guvernul României de a organiza alegeri parţiale:

VOT-DIASPORA-IAR-VICTOR-VIOREL-PONTA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *