Skip to content
Politică

FOTO Elena Udrea s-a fotografiat cu oamenii şi a mâncat mici la Zilele Sebeşului

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, a declarat, duminică seară, la Zilele Sebeşului, că ”este convinsă” că românii vor vota o femeie la alegerile prezidenţiale din acest an, adăugând că a auzit femei şi bărbaţi spunând că ”o femeie poate rezolva problemele acestei ţări”.

Elena Udrea a participat, duminică, la Zilele Sebeşului, oprindu-se mai întâi la un centru comercial din oraş de unde şi-a cumpărat mai multe articole de îmbrăcăminte sport.

elena-udrea-4

”Am plecat ieri pe fugă şi am uitat să îmi iau un echipament sportiv. În fiecare dimineaţă fac mişcare. Mâine o să fiu la Alba, nu aveam nimic, un echipament în care să pot să alerg mâine aşa că mi-am luat nişte adidaşi şi un echipament în care să pot să fac sport. Să încurajăm sportul chiar dacă suntem în campanie”, a spus Udrea.

elena-udrea-3

Ulterior, însoţită de preşedintele PMP Alba, deputatul Clement Negruţ, Elena Udrea s-a îndreptat spre zona unde aveau loc manifestările de ”Zilele Oraşului”.

elena-udrea-2

Ea s-a fotografiat şi a vorbit cu oamenii, iar la un moment dat s-a oprit să mănânce mici la o terasă din oraş, spunând că sunt ”la fel de buni ca şi cârnaţii de Pleşcoi”.

elena-udrea-mici

elena-udrea-6

Întrebată dacă din punctul său de vedere românii ar putea să voteze o femeie la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea a răspuns afirmativ, transmite corespondentul Mediafax.

”Categoric da. Am auzit de atâtea ori în această seară şi femei şi bărbaţi spunând că o femeie poate conduce, o femeie poate rezolva problemele acestei ţări. Am auzit de la femei spunând: «Da, este vremea noastră, trebuie să votăm o femeie», încât sunt convinsă că românii vor vota o femeie în acest an”, a spus Udrea.

sursa: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *