Skip to content
Societate

FOTO Emil Boc: Azi m-am vaccinat cu a doua doză de vaccin AstraZeneca. Totul a evoluat normal

Inquam Photos/George Călin
" "

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat, luni, că a primit a doua doză de vaccin AstraZeneca, afirmând că „totul a evoluat normal”. „Susţin procesul de vaccinare şi consider ca pe această cale vom învinge pandemia, iar viaţa noastră va reveni la normalitatea pe care am avut-o înainte de pandemie (sau cât mai aproape de acea normalitate)”, a declarat Boc, potrivit news.ro.

„Azi m-am vaccinat cu a doua doza de vaccin Astrazeneca. Totul a evoluat normal. Mulţumiri speciale tuturor echipelor medicale care asigură procesul de vaccinare. Este un maraton şi la sfârşitul acestuia vom fi cu TOŢII câştigători”, a scrie Emil Boc pe Facebook, postând şi mai multe fotografii din centrul de vaccinare.

" "
" "
FOTO: Facebook Emil Boc
FOTO: Facebook Emil Boc

El a menţionat că prin vaccinare viaţa va reveni „cât mai aproape” de normalitatea dinainte de pandemie.

„Susţin procesul de vaccinare şi consider ca pe aceasta cale vom învinge pandemia, iar  viaţa noastră va reveni la normalitatea pe care am avut-o înainte de pandemie ( sau cât mai aproape de acea normalitate)”, a adăugat Boc.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a primit, în 15 februarie, prima doză de ser AstraZeneca, el recomandându-le tuturor să se imunizeze.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *