Skip to content
Constanța Știri locale

FOTO. Explozie şi incendiu la Rafinăria Petromidia: Imaginile cu pompierii istoviţi după intervenţie, virale pe internet

Facebook

Imaginile cu pompierii istoviţi după intervenţia la explozia şi incendiul de la Rafinăria Petromidia din Năvodari au devenit virale pe internet, fiind distribuite inclusiv de către ministrul de Interne, Lucian Bode, care a transmis mulţumiri pentru intervenţie şi profesionalism.

ISU Constanţa a distribuit, vineri, imagini cu pompierii istoviţi, la finalul intervenţiei infernale de la Rafinăria Petromidia.

 

Oamenii încearcă să se răcorească, având alături de ei zeci de sticle cu apă. Se ajută unii pe alţii, fiind aşezaţi direct pe caldarâm.

Am asistat azi la o tragedie şi doar profesionalismul personalului de intervenţie a făcut să fie evitat un dezastru. Le mulţumesc tuturor pentru mobilizare, pentru promptitudinea cu care au intervenit în evitarea unei catastrofe! Datorită promptitudinii salvatorilor, în mai puţin de o ora de la apelul 112, incendiul a fost localizat şi în 3 ore a fost stins. A fost o mobilizare exemplară de resurse umane şi tehnice şi ţin să le mulţumesc tuturor celor implicaţi, care astăzi au prevenit transformarea acestei tragedii într-un dezastru, un eveniment ce putea avea urmări mult mai grave”, a scris şi Lucian Bode pe Facebook.

 

Un incendiu a izbucnit, vineri, în jurul orei 12.16 la Rafinăria Petromidia, acesta manifestându-se cu flacără deschisă şi degajări mari de fum. Afară au fost aproximativ 30 de grade, iar în zona incidentului atmosfera a fost irespirabilă.

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *