Skip to content
Politică

FOTO Festival de critici pe pagina de Facebook a președintelui Iohannis. Postarea care a stârnit furia conspiraționiștilor

Klaus Iohannis Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele Klaus Iohannis a susținut, joi, că noul coronavirus nu dispare prin violență și manifestări extremiste, ci prin vaccinarea cât mai multor oameni. Declarația a fost făcută în cadrul ceremoniei organizate cu prilejul sărbătoririi a 100 de ani de la înființarea Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” și postată ulterior pe pagina oficială de Facebook a președintelui.

Însă, mesajul președintelui nu a fost bine primit de către internauți, astfel că mesajele critice la adresa lui Klaus Iohannis și a Executivului au început să „inunde” contul de Facebook al acestuia. În doar o oră, postarea lui Klaus Iohannis a strâns peste 3.200 de comentarii și 264 de distribuiri. De remarcat, însă, că majoritatea celor care comentează pe pagina lui Klaus Iohannis sunt adepți ai teoriilor conspiraționiste.

Nu este singura postare a președintelui care adună extrem de multe comentarii negative. În ultima perioadă, postările lui Klaus Iohannis sunt din ce în ce mai critice, un semnal îngrijorător pentru cei care sunt astăzi la guvernare.

Redăm și noi mai jos o parte din comentariile românilor:

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *