Skip to content
Galați Știri locale

FOTO Galaţi: Imagini cu pedofilul care a agresat sexual o fetiţă de 5 ani, într-un parc din judeţ

Au apărut primele imagini cu bărbatul de 35 de ani care este căutat de poliţişti după ce ar fi agresat sexual un copil de cinci ani într-un loc de joacă din oraşul Tecuci, judeţul Galaţi. Individul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală, potrivit adevarul.

Incidentul a avut loc pe marţi, în jurul orei 14.40, în parcul Alexandru Ioan Cuza din oraşul Tecuci. Poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de cinci ani, ar fi fost victima unei agresiuni sexuale.

În urma primelor verificări, poliţiştii au stabilit că, în cursul aceleiaşi zile, în timp ce se afla cu mama sa într-un parc, din municipiul Tecuci, fetiţa ar fi fost atinsă în zona intimă de un bărbat necunoscut care, ulterior, a fugit. „În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. Prezumtivul agresorul a fost identificat, la scurt timp, în persoana unui bărbat, de 35 de ani, din municipiul Tecuci, în prezent fiind căutat de poliţişti”, a transmis IPJ Galaţi.

1 comentariu la “FOTO Galaţi: Imagini cu pedofilul care a agresat sexual o fetiţă de 5 ani, într-un parc din judeţ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *