Skip to content
Magazin

FOTO Gimnasta care a construit un imperiu la doar 20 de ani a ales să-și spună marele secret: „Eu asta am făcut!”

Olivia Dunne/ Instagram

Olivia Dunne (20 de ani) a devenit încă de la vârsta majoratului milionară în dolari și un adevărat star pe rețelele sociale.

Grație activității din mediul online, Olivia Dunne a devenit milionară la 18 ani, iar în acest moment are o avere de peste 3 milioane de dolari.

Sportiva a dezvăluit că a profitat de imaginea pe care o are și a reușit astfel să adune o sumă impresionantă.

„Cred că în primul rând și cel mai important lucru este să-ți găsești un agent foarte bun. Acesta este primul lucru pe care l-am făcut eu. Și apoi, să ai răbdare. Să nu te grăbești în nimic din ceea ce faci. Nu fi într-o continuă alertă după bani mulți! Ai răbdare, pentru că toate vor veni.”, a declarat Olivia Dunne, citată de Marca.

Sportiva de 20 de ani din New Jersey a pus bazele unui adevărat imperiu și are acum o avere cifrată la 3,4 milioane de dolari americani.

„Am familia mea, antrenorii mei, echipa mea, oameni de încredere. Asigură-te că oamenii din jurul tău nu te vor folosi pentru bani.”, a mai spus Olivia Dunne.

În ciuda succesului, gimnasta rămâne cu picioarele pe pământ și spune că este o persoană responsabilă.

„În special pe sportivii care sunt la facultate i-aș sfătui să-și cheltuie banii ca niște studenți normali și, dacă au posibilitatea, să-și pună deoparte sau să investească.”, a mai afirmat Olivia Dunne.

Sportiva a avut un mesaj și pentru cei care o critică pentru ceea ce a ales să facă: „Mă concentrez pe ceea ce vreau să spun eu și nu îmi pierd timpul cu cei care nu încearcă nici măcar să înțeleagă ceea ce fac eu.”.

Sportiva de 20 de ani, cunoscută drept „Livvy”, are peste 4,1 milioane de urmăritori pe Instagram. Gimnasta are și un cont de TikTok, urmărit de nu mai puțin de 7,4 milioane de persoane.

Originară din New Jersey, Olivia Dunne a ajuns extrem de cunoscută pe rețelele sociale, unde postează diferite poze sau videoclipuri cu ea.

Succesul de care se bucură pe TikTok și Instagram i-a adus sportivei contracte extrem de avantajoase.

Doar colaborarea cu WME Sports i-a adus gimnastei peste 1 milion de dolari, iar averea sportivei se ridică acum la peste 3 milioane $.

Olivia Dunne/ Instagram
Olivia Dunne/ Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *