Skip to content
Europa

FOTO. Hoț de parfumuri român, prins în Anglia după ce s-a dat de gol pe TikTok

Poliția Surrey

Un român „specializat” în furturi de parfumuri în Anglia a fost condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare, potrivit BBC.

Bogdan Florea, 33 de ani, care locuia în Farnborough, Hampshire, și-a primit pedeapsa pentru mai multe spargeri de parfumerii comise în perioada iulie-septembrie 2021. Potrivit sursei citate de Digi 24, bărbatului i s-a luat urma după ce mașina lui a fost localizată în apropierea unei parfumerii sparte. De asemenea, Bogdan Florea nu a fost foarte discret și a postat pe TikTok filmulețe cu teancuri de bani care, într-un final, au atras atenția.

Săptămâna aceasta, el a pledat vinovat pentru spargere și deținere de documente false, fiind condamnat la 54 de luni de închisoare. De asemenea, autoritățile i-au confiscat 2 mașini.

Polițiștii care i-au percheziționat locuința au găsit 131 de parfumuri scumpe, pe care, cel mai probabil, nu apucase să le vândă. În telefon i-au descoperit nenumărate fotografii cu parfumuri furate, dar și indicații de navigație prin satelit către magazinele sparte. De asemenea, tot în telefon i s-au găsit fotografii cu documente false și mai multe filmări în care bărbatul ținea în mână teancuri de bani.

parfum2Unul din magazinele sparte de hoțul român FOTO: Poliția Surrey

Detetectivul Pete Coe, de la Poliția Surrey, care s-a ocupat de cazul lui, a spus că Bogdan Florea nu numai că a furat parfumuri de mii de lire din fiecare magazin vizat, dar, în plus, a provocat pagube materiale importante, distrugând ferestre și vitrinele în care erau amplasate produsele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *