Skip to content
Magazin

FOTO Ilie Năstase, apariție incredibilă la Masked Singer România! Tenismenul s-a ascuns în spatele bufniței și a interpretat o melodie celebră

Inquam Photos / George Călin

Ilie Năstase (74 de ani) a avut o apariție neobișnuită, în cadrul emisiunii Masked Singer România de la Pro TV! Fostul tenismen s-a aflat în spatele bufniței și s-a demascat singur!

La show-ul Masked Singer 2021 participă 16 celebrități costumate, iar în prima ediție din acest sezon s-au duelat opt vedete mascate: Muma Pădurii vs. Fluturele, Pufosul vs. Șaorma, Albina vs. Papagalul și Cameleonul vs. Bufnița, potrivit prosport.

Fostul mare tenismen a jucat personajul interpretat de Bufniță și a surprins jurații cu piesa „My way” a lui Frank Sinatra. La un moment dat, Ilie s-a văzut nevoit să își dea masca jos din cauza căldurii și a disconfortului creat de aceasta. „Nu aparatele astea moderne m-au făcut cunoscut, dar trebuie să recunosc… V-au făcut să mă iubiți. Nu întâmplător am fost inclus în grupul select al bufnițelor înțelepte. Reușesc să electrizez cu orice apariție a mea.

Bărbații îmi cunosc puterea, femeile mi-o descoperă pe parcurs. Și nu au fost puține, credeți-mă pe cuvânt. Am devenit prada din care s-au hrănit cu nesaț toți gazetarii. Nu mi-a păsat niciodată cât am cheltuit. Frumusețea unei femei nu are preț. Am vrăjit și m-am lăsat vrăjit, iar în capcana asta am picat mereu cu bună știință”, aceastea au fost indiciile oferite despre bufniță. Ilie Năstase este cel mai mare tenismen român al tuturor timpurilor, având în palmares două titluri de Grand Slam (US Open 1972 și Roland Garros 1973) și trei finale în Cupa Davis (1969, 1971 și 1972).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *