Skip to content
Politică

FOTO Imaginea momentului! Cum a fost surprins Liviu Dragnea imediat după ce a ieşit din închisoare

Inquam Photos/Octav Ganea

Liviu Dragnea a sărbatorit ieşirea din închisoare alături de doi prieteni fideli din fostul PSD, Codrin Ştefanescu şi Carmen Dan, precum şi împreună cu iubita sa, Irina Tănase.

O fotografie cu Liviu Dragnea acasă, pe tarasă, a fost postată de către Flavia Teodosiu, avocata fostului lider PSD. Dragnea apare ținând-o în brațe pe iubita sa, Irina Tănase. „Momentul mult asteptat!!! Doamne ajuta!!! Liviu este acasa!! Fericire maxima!!!„, a scris avocata lui Dragnea.

 

La ieşirea din Penitenciarul Rahova, fostul lider al PSD şi-a reiterat nevinovăţia, afirmând că a fost un deţinut politic. ”A fost o perioadă  doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă. Cea mai mare partea a populaţiei a înţeles de ce a trebuit să ajung aici. Eu mă consider deţinut politic, pentru că am intrat nevinovat”. a afirmat el.

Este amanetat viitorul României cu asemenea datorii. Eu mă consider deţinut politic pentru că am intrat nevinovat. Mi se s-a cerut insistent să îmi recunosc vinovăţia, ceea ce eu nu am acceptat. Din păcate. nu există opozitie. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi. Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj şi au rezistat la presiuni”, a continuat fostul lider PSD.

El a precizat că va munci la firma fiului său. În ceea ce priveşte intrarea în politică, a afirmat că va face acest lucru dacă va găsi răspunsuri la două întrebări.  ”Dacă mai am cu cine şi dacă mai am pentru cine”, a explicat Liviu Dragnea. Întrebat cum a găsit PSD, Dragnea a replicat: ”Praf. Un partid fără personalitate”.

 

În opinia sa, dosarul său este o ruşine. ”Dar DNA ce a înţeles? Să îi ancheteze pe cei care jefuiesc ţara. Discutăm de un jaf generalizat. Asta trebuie să facă DNA”, consideră Dragnea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *