Skip to content
Politică

FOTO Încă două gafe din partea candidatului ACL

Astăzi, candidatul ACL, Klaus Iohannis, a mai comis încă două gafe.

Astfel, într-o postare pe contul său de facebook, Klaus Iohannis a transmis că „statul trebuie să fie mult mai transparent în raport cu proprii cetățeni și să dea socoteală de modul în care cheltuie banul public”, însă a sfârșit prin a face o greșeală gramaticală.

Candidatul ACL se pare că nu a știut cum se articulează cuvântul „propriu”, scriind „proprii cetățeni” în loc de „propriii cetățeni”, forma corectă.

Mai mult, mesajul prezidențiabilului  ACL a fost preluat de către echipa de campanie cu aceeași greșeală și pe un banner online, publicat tot pe contul de Facebook al acestuia.

A două gafă a lui Klaus Iohannis, de azi, a fost comisă de acesta la sfârșitul conferinței de presă susținută pe subiectul declarațiilor făcute de președintele Băsescu luni seara, în cadrul unei emisiuni televizate. La finalul acestei conferințe, Iohannis nu a răspuns la nicio întrebare, fugind de jurnaliști.

Disponibilitatea extrem de scăzută a lui Klaus Iohannis de a discuta cu jurnaliștii și faptul că acesta nu se poate descurca fără prompter reprezintă probleme serioase pentru cineva care dorește să fie Președintele României.

Klaus Iohannis

5 comentarii la “FOTO Încă două gafe din partea candidatului ACL

  1. nu inteleg ce va mai mira de la un asemenea om!! este un incult si un incapabil!!! cred ca nu stie nici in ce tara candideaza saracu de el,insa el are certitudinea ca o sa fie presedinte!

  2. Nu stiu de ce domnul Iohannis s-a bagat in asta. Trebuia sa stea la primaria lui si era mai linistit. Nu poate sa dea o declaratie fara prompter, daca o sa fie presedinte la fel o sa faca? Sa-i scrie altii discursurile?? Si daca apar alte intrebari sa fuga????

  3. dar aceasta persoana, care nu stie sa vorbeasca (romaneste) si care vrea sa fie presedinte, este votat de 40% dintre ROMANI! Este mult!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *