Skip to content
Societate

FOTO UPDATE Pericol de explozie. Incendiu de proporţii la două hale din Bragadiru, în apropiere de Şoseaua de Centură

ISU Bucureşti-Ilfov

UPDATE. Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat, pentru Agerpres, că la fabrica ATIFCO din localitatea Bragadiru, unde a izbucnit joi un puternic incendiu la două hale, există riscul unei explozii ţinând cont de faptul că focul s-a extins la silozuri, iar acestea sunt încărcate cu cereale.

Nu ştiu ce conţineau acele hale, însă în interior sunt solvenţi – diluanţi. Există riscul unei explozii ţinând cont că sunt silozuri, sunt încărcate cu cereale. Da, se poate crea un amestec exploziv„, a menţionat el. Potrivit lui Daniel Vasile, traficul în zonă a fost blocat complet pentru a asigura intervenţia celor 20 de autospeciale ale pompierilor.

Populaţia a fost avertizată printr-un mesaj RO-ALERT cu privire la incendiul produs joi seara în localitatea Bragadiru, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Pompierii intervin, joi, la un incendiu de proporţii care a cuprins două hale din Bragadiru, în apropiere de Şoseaua de Centură. Focul se manifestă pe aproximativ 5.000 de metri pătraţi şi există pericol de extindere. În interior sunt recipiente uşor inflamabile şi explozibile.

ISU Bucureşti-Ilfov intervine, joi, cu 20 de autospeciale de stingere, la un incendiu de proporii care a cuprins două hale din Bragadiru, în apropiere de Şoseaua de Centură.

Suprafata afectată este de aproximativ 5000 mp, cu posibilităţi de propagare. Este o ardere puternică, cu degajare de fum. Obiectul de activitate activitate este ambalarea şi distribuţia produselor alimentare, în principal a orezului. În depozit se găsesc recipiente uşor inflamabile şi explozibile”, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov.

PS News

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului, nu sunt persoane rănite. ISUBIF precizează că au fost afectate mai multe silozuri de depozitare. Este vorba despre o firmă al cărei obiect de activitate este ambalarea şi distribuţia produselor alimentare, în principal a orezului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *