Skip to content
Politică

FOTO – Întâlnire secretă între personaje-cheie din dosarul Microsoft

" "

La doar câteva ore de la arestarea lui Dorin Cocoș în dosarul Microsoft, Remus Truică a covocat o întâlnire secretă cu personajele importante din acest dosar.

După ce Dorin Cocoș, Gheorghe Ștefan, Nicolae Dumitru și Gabriel Sandu au fost arestați pentru 30 de zile în dosarul Microsoft, Remus Truică, considerat unul dintre protagoniștii acestui dosar, i-a convocat de urgență la o discuție secretă pe o parte dintre afaceriștii și politicienii implicați în acest caz.

" "
" "

Astfel, Dinu Pescariu, Eugen Bejinariu și ”un om de casă” al lui Dorin Cocoș au stabilit să se întâlnească în jurul prânzului într-un loc de taină, potrivit B1.

Întrunirea a avut loc pe strada Atena, într-o clădire în care se află biroul lui Remus Truica (fostul șef de cabinet al premierului Adrian Năstase). Paparazzii Cancan au filmat momentele în care mai multe persoane-cheie din acest caz și-au făcut apariția la adresa unde fuseseră convocate.

Începând cu exact ora 12:59, rând pe rând, fostul tenismen Dinu Pescariu, directorul Metrorex Aurel Radu, politicianul Eugen Bejinariu și Gheorghe Stelian (zis Stelu „săgeata” lui Dorin Cocoș) s-au prezentat la biroul” lui Remus Truică.

Primul sosit a fost Dinu Pescariu, cel care a ajuns cu un minut înainte de ora 13.00. După un sfert de oră, acesta a ieșit din vilă pentru a-l întâmpina pe Bejinariu, semn că cei doi au vrut să schimbe câteva cuvinte între patru ochi, înainte de a începe „ședința de criză”.

Întâlnirea acestora a durat o oră și 15 minute, ei părăsind locația la ora 14:15.

Ei au mai rămas câteva minute în mijlocul străzii, iar în drum spre mașini, Pescariu i-a șoptit ceva la ureche lui Gheorghe Stelian. Între timp, din vilă a ieșit și Aurel Radu, directorul Metrorex, numele lui nefiind până în prezent asociat cu acest dosar.

La câteva minute după ce oamenii de afaceri au părăsit clădirea, la biroul a apărut și Remus Truică. Până să treacă pragul vilei, finul lui Eugen Bejinariu s-a uitat atent în jur, iar apoi a dispărut în spatele ușii închise.

remus-truica-intalnire-secreta-cu-personaje-cheie-din-dosarul-microsoft-125477

" "

1 comentariu la “FOTO – Întâlnire secretă între personaje-cheie din dosarul Microsoft

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *