Skip to content
Brașov Știri locale

FOTO Intervenție la limită pentru salvarea unor răniți dintr-un vehicul rămas suspendat după ce s-a răsturnat pe DN1

facebook ISU
" "

Pompierii militari braşoveni s-au confruntat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu o intervenţie dificilă pentru salvarea victimelor unui accident, în urma căruia o autoutilitară a rămas suspendată pe marginea unui şanţ, după ce s-a răsturnat, pe DN 1, în zona localităţii Vlădeni.

" "
" "

Sursă FOTO: digi24.ro

Pompierii militari braşoveni s-au confruntat cu o intervenţie dificilă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a transmis, sâmbătă dimineaţa, că, pentru a putea acorda îngrijiri medicale persoanelor aflate în autovehiculul răsturnat, echipajele de salvatori au fost nevoite să folosească o scară şi să „aibă atenţia sporită pentru ca intervenţia să se desfăşoare în cele mai bune condiţii”.

S-a intervenit pentru acordarea asistenţei medicale, iar cele două victime au fost transportate la spital de echipajele SMURD, în stare de conştienţă, cu multiple traumatisme„, a precizat ISU Braşov.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, şoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

Potrivit Poliţiei, şoferul nu consumase băuturi alcoolice, rezultatul alcooltestului fiind negativ.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *