Skip to content
Politică

FOTO Klaus Iohannis, la New York, la memorialul victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie

presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a depus flori la New York, la memorialul victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001, în numele celor cinci americani de origine română care şi-au pierdut viaţa, Eugen Gabriel Lazăr, Corina şi Alexandru Stan, Joshua Poptean şi Ana Fosteris.

El a depus trandafiri albi şi a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie, în locul în care au fost turnurile gemene de la World Trade Center.

Preşedintele se află, în aceste zile, la New York, acolo unde conduce delegaţia României la cea de-a 76-a sesiune a Adunării Generale a ONU.

Administraţia Prezidenţială a publicat o serie de fotografii cu momentul în care Klaus Iohannis a depus trandafirii albi pe marginea memorialului, acolo unde sunt gravate numele celor aproape 3000 de victime ale atentatelor de la World Trade Center.

Klaus Iohannis va lua parte, miercuri, la invitaţia preşedintelui SUA, Joseph R. Biden Jr., la Summitul Global pe tema coordonării răspunsului internaţional în contextul noului coronavirus (Global COVID-19 Summit: Ending the Pandemic and Building Back Better Health Security to Prepare for the Next).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *