Skip to content
Politică

FOTO Liberalul Adrian Dupu, întrevedere cu președintele Parlamentului R.Moldova, Igor Grosu: Am convenit asupra unei strânse colaborări pe viitor

facebook/adrian dupu

Secretarul de Stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, liberalul Adrian Dupu, a avut o întrevedere cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu.

„Am avut deosebita bucurie să îl am astăzi ca oaspete la sediul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova pe Președintele Parlamentului Republicii Moldova, dl Igor Grosu, împreună cu o delegație de deputați. Discuțiile s-au concentrat asupra rolului pe care îl are Departamentul în promovarea istoriei, culturii și tradițiilor care leagă cetățenii de pe ambele maluri ale Prutului. De asemenea am discutat despre proiectele pe care DRRM le finanțează, despre posibilități viitoare de cooperare și despre oportunități pentru proiecte viitoare în așa fel încât cetățenii Republicii Moldova să beneficieze cât mai mult din apropierea dintre cele două țări.

Totodată am convenit asupra unei strânse colaborări pe viitor, dl Președinte Igor Grosu asigurându-mă de toată deschiderea și susținerea sa”, a scris Adrian Dupu pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *