Skip to content
Politică

FOTO Mădălina Pușcalău rupe tăcerea și prezintă public „înfruntarea finală” dintre Iohannis și Ponta

În luna decembrie a anului trecut, jurnalistul Mădălina Pușcalău a decis să părăsească postul B1Tv, afirmând, la momentul respectiv că „influenta unor personaje toxice, este atat de mare incat contamineaza intreaga atmosfera a postului, iar ea are o viziune clara despre locul de munca”.

„Le urez succes colegilor mei, cu multi am “impartit” redactiile si altor televiziuni si sunt de asemenea sigura ca ne vom reintalni, in cine stie ce alt context. In perioada urmatoare imi voi analiza optiunile de cariera si, dupa cum anuntat si mai sus, voi pregati o carte despre culisele politicii, cu accent evident pe confruntarea finala dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta, care, sunt sigura, va avea multe elemente interesante.
Abia astept sa ne revedem!”, a scris Mădălina Pușcalău pe pagina sa de Facebook, la sfarsitul anului trecut, când a anunțat public plecarea de la B1.

De reamintit faptul că Mădălina Pușcalău a moderat cea de-a doua dezbatere dintre finaliștii prezidențiali, Klaus Iohannis și Victor Ponta.

În acest context, într-o postare pe pagina sa de Facebook, de marți,  jurnalista Mădălina Pușcalău, a dezvăluit coperta cărții pe care o pregătește, aceasta intitulându-se „Înfruntarea finală”.

puscalau-carte

 

Foto interior articol: Facebook Mădălina Pușcalău

1 comentariu la “FOTO Mădălina Pușcalău rupe tăcerea și prezintă public „înfruntarea finală” dintre Iohannis și Ponta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *