Skip to content
Republica Moldova

FOTO Maia Sandu a plecat cu un zbor low-cost la Bruxelles să țină un discurs în Parlamentul European. Președinta R.Moldova se va întâlni și cu Macron

Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a plecat marți la Bruxelles, unde va ține un discurs în plenul Parlamentului European. Pentru deplasare, șefa statului a apelat la o companie aeriană low-cost.

„Sunt în drum spre Bruxelles unde voi avea, azi și mâine, întrevederi cu reprezentanți ai instituțiilor europene și ai statelor membre UE, și voi ține un discurs în plenul Parlamentului European. Voi promova agenda europeană a țării noastre și joi, la Paris, unde voi discuta cu Președintele Emmanuel Macron.

În următoarele săptămâni, mă voi întâlni cu mai mulți oficiali europeni, pentru a obține sprijinul de care țara noastră are nevoie pentru a avansa pe calea euro-integrării. Moldovenii merită un viitor prosper și pașnic, în țara lor, parte a familiei UE”, a transmis Maia Sandu pe Facebook, care a publicat și o fotografie înainte de îmbarcarea în avionul low-cost care a transportat-o la Bruxelles.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *